Loader

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vi tillverkar både Allmogefönster & Kulturfönster

Vi på Främmestads Snickeri brinner för den gamla typ av fönsterhantverk och erbjuder därför två olika tekniker Allmogefönster och Kulturfönster. Alla fönster gör vi själva från grunden och hög kvalité på virke och hantverket är det viktigaste för oss. Många av våra kunder behöver anpassade fönster och därför är det alltid efter kundens behov och efterfrågan vi gör fönster.

Allmogefönster

Allmogefönster är en gammal teknik att göra fönster med kvadratiska inramningar. Tekniken har sina rötter i svenska bondesamhället och har använts i över 100 år. Våra allmogefönster är gjort på samma sätt som då, av trä och spröjs fast med en moderniserad teknik. Om du därför renoverar hemma eller är ansvarig för ett bygge är det bara att ringa oss, så tar vi det där ifrån!

Läs mer om våra fönsterdörrar:

Kulturfönster

Våra kulturfönster är för den som kanske vill ha en kopia på ett gammalt fönster eller vill designa sitt egna fönster utifrån egna önskemål. Därför finns det inga direkta modeller av fönster du kan välja mellan utan du får helt enkelt välja helt själv hur du vill ha det. Förutsatt att det är möjligt med vår teknik, visst är det bra? Har du några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig.

Läs mer om våra ytterdörrar: 

 

[/vc_column_text][vc_btn title=”Kontakta oss” color=”black” link=”url:https%3A%2F%2Fframmestadssnickerifabrik.se%2Fkontaktaoss%2F|||”][vc_separator color=”black” el_width=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1609747972483-0a498eb7cddebdb892b47efbaa5a6859-1″ include=”131,130,129,127,122,125,115,113,108″][vc_separator color=”black” el_width=”30″][/vc_column][/vc_row]